Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Πασπαλόπιτα Θάσου

Μία super καλοκαιρινή συνταγή και πανεύκολη!!!

ΥΛΙΚΑ
1 κιλό πράσινα κολοκυθάκια
1 φλιτζάνι φέτα
3 κουταλάκια γλυκού αλάτι
3 κουταλιές σούπας ρύζι
10 φυλαράκια δυόσμο
1 αυγό
1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο
3 κουταλιές σούπας βούτυρο
1 φλιτζάνι αλεύρι
1 φλιτζάνι φρυγανιά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μεγάλο μπώλ τρίβετε στον τρίφτη τα κολοκυθάκια, ψιλοκόβετε τον δυόσμο και προσθέτετε όλα τα υλικά και στο τέλος το αλεύρι ώστε να πετύχετε ένα μείγμα όχι πολύ πηχτό. Λαδώνεται ένα μέτριο ταψί και παςπαλίζεται την επιφάνεια του με αλεύρι και ρίχνεται μέσα το μείγμα. Απλώνεται καλά το μείγμα και πασπαλίζεται απο πάνω μα αλεύρι και τις τρείς κουταλιές βούτυρο. Ψήνεται για 50 λεπτά στους 180 βαθμούς. Ο φούρνος να είναι προθερμασμένος. Καλή απόλαυση!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου